بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی هفته آینده راهی آمریکا می‌شود که به گفته مقامات این رژیم هیچ برنامه‌ای برای دیدار با رئیس جمهور آمریکا و دیگر مقامات ارشد این کشور ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد که وی طی ماه جاری میلادی به آمریکا سفر خواهد کرد، اما انتظار نمی‌رود که دیداری با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا داشته باشد.

این نخستین سفر نتانیاهو به آمریکا پس از آغاز به کار کابینه جدید وی به شمار می‌آید. قرار است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز ۱۸ سپتامبر (۲۷ شهریور) نخست به سان فرانسیسکو سفر کرده و آنجا درباره «سیلیکون ولی» دیدار‌هایی داشته باشد. وی سپس راهی نیویورک خواهد شد تا در آنجا در مجمع عمومی سازمان ملل حضور پیدا کند.

یک سخنگوی نتانیاهو اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکایی در جریان این سفر وجود ندارد. این در حالی است که سران رژیم صهیونیستی پیش از این در سفر به آمریکا معمولا با مقام‌های این کشور دیدار می‌کردند.

رئیس جمهور آمریکا بار‌ها طرح تغییرات قضایی کابینه راست افراطی نتانیاهو را مورد انتقاد قرار داده است. آمریکا معتقد است که این طرح، تهدیدی برای دموکراسی رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید.

بایدن اخیرا میزبان «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی بوده است. پست ریاست در رژیم صهیونیستی، بیشتر نقشی تشریفاتی دارد.

در ماه جولای بود که کاخ سفید اعلام کرده بود که بایدن و نتانیاهو اواخر سال جاری میلادی دیدار خواهند کرد. اگر چه کاخ سفید به زمان این دیدار هیچ اشاره‌ای نکرده است. / فارس

ارسال نظر